NOTíCIES


Primera repoblació del Cranc de riu del Molí.

Després de dos anys de seguiment, cuidant i mimant els nostres crancs del centre de cria, el projecte a començat a donar els seus resultats.

Per nosaltres és molt important ja que la roda del projecte per fi a pogut donar la seva primera volta i ara els crancs ja son al medi natural. 

Repoblacions de fauna amenaçada en perill d'extinció.

 Ús deixem l'enllaç de la noticia a continuació.

La cabra de 4 banyes! 

Compartim aquesta noticia del diari on presentem a un dels membres de la nostra família animal.

La cabri!!! com podreu llegir a la noticia es un cas molt poc habitual la cabra de 4 banyes!!! ja s'ha fet un lloc al nostre Centre de Fauna. Animals peculiars que ens enamoren!!

El dia 30 es un dia especial per els aqüicultors de la Península Ibèrica 

Per aquest motiu, celebrarem de la millor manera possible.. el dia de l'Aqüicultura!!!!

Estem encantats de poder realitzar unes activitats relacionades de la temàtica piscícola amb finalitat de donar a conèixer la importància d'aquesta, a la societat actual.
ENDINSA'T
 AL COR DE LES MUNTANYES DE PRADES

Aquest cap de setmana XERRADA sobre El Molí del Fort a Capafonts!
Ús animen a assistir a la xarrada, per que conegueu els diferents Patrimonis i els nous projectes que actualment es desenvolupa a les contrades del Riu Brugent!

Cursos con BIO+

Una iniciativa muy interesante de la mano de Bio+; Esta vez no se van a Costa Rica, Kenia o Marruecos, sino que nos quedan mucho más cerca: en Tarragona. De esta forma el curso de “Gestión y Seguimiento de Fauna Riparia en Ambientes Mediterráneos” es mucho más accesible, permitiendo a los participantes realizar actividades oficiales como pueden esperas de nutrías y otros métodos decensos de mamíferos carnívoros, rastreo de huellas y otras señales, uso de Cybertracker, inventariado de anfibios, censos de reptiles, pesca eléctrica para el inventariado y obtención de medidas biométricas, seguimiento de anidación del aguilucho cenizo, fototrampeo…. Y muchas más!
 Todo ello de la mano de Diego Martínez, Técnico y Gestor de fauna silvestre y especies protegidas de la Generalitat de Catalunya, un auténtico lujo. 


Noticia de TV3 Piscifactoria de Truita a Farena

la jornada de la truita, al telenotícies!! molt contens de veure el nostre projecte als mitjans!
moltes gracies als assistents per vindre! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario